• Малина в гелі (50% ягід)

Малина в гелі (50% ягід)

  • Наявність: Є в наявності
  • 100 ₴/кг

Мінімальна кількість для замовлення: 10
Опис

Малина в гелі (50% ягід)

Рекомендується в якості начинки в хлібобулочних і кондитерських виробах, наприклад: фруктові кошики, відкриті і закриті пироги, у листкових і здобних виробах). Призначена як для спільного з виробом випікання, так і для використання в якості начинки в готових виробах.

Рекомендовані температурні режими випічки 180-220С 15-20 хвилин. При дотриманні температурних режимів начинка не закипає, зберігає вихідну консистенцію і блиск.

Сертифікація продукції: Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи

Умови зберігання: Найбільш оптимальна температура зберігання від 0 до 18. З, у чистих і сухих приміщення при відносній вологості не більше 70%. В таких умовах зберігання начинка може зберігатися більше 3-х місяців.

 

Тара: Ящик (гофра картон)

Мінімальне замовлення: від 11 кг

 

 

 

Характеристики
Default
Вес 11000 г